Tämän ohjeen löysin Aloittelevan Amorin keittokirjasta, mutta muokkailin sitä lopulta aika rankasti. Ohjeessa oli naudanlihaa, mutta laitoin possua ja vaihdoin mausteita reilusti.
Ainekset:
Possusuikaleita 400g
3 porkkanaa
4 pientä uutta sipulia
5 dl vettä
1/2 dl tomaattipyrettä
valkosipulijauhetta (tai valkosipulia)
currya
kanelia
chiliä
pippurimixiä
reilu rkl soijaa
1 purkki ruokakermaa (itse laitoin 5% ja hyvin toimi)
Ruskista possusuikaleet. Lisää pilkotut porkkanat ja sipulit ja ruskista niitäkin hetki. Lisää vesi, tomaattipyre ja mausteet. Hauduta kannen alla, kunnes lihat ovat kypsiä. Lisää lopuksi kerma ja hauduta muutama minuutti. Tarkista maku ja tarjoile perunoiden tai riisin kanssa.
Kommentit